Χάρτες

 

Ε. Δ. 1, 3& 5 – Κλένια – 12.08 χλμ.

 

Περιγραφή:Η ειδική έγινε  για 1η φορά  το 2008 στο πρωτάθλημα (12ο Ράλλυ Κορίνθου) ,από τότε χρησιμοποιήθηκε και στο Ράλλυ Ακρόπολις. Τα πρώτα 7 χλμ είναι επίπεδα με  μέτριες εναλλαγές ανηφόρας – κατηφόρας, τα επόμενα 3 χλμ, είναι έντονα ανηφορικά με πολύ φαρδύ οδόστρωμα και τεράστιες ευθείες, ενώ στο τελείωμά της, που η ειδική γίνεται επίπεδη, τα αυτοκίνητα θα αγγίσουν την τελική τους ταχύτητα. 

Αφετηρία: Από την Κόρινθο ακολουθείτε τον Δρόμο Κορίνθου- Άργους και φτάνετε στο Χιλιομόδι , συνεχίζετε για 4,8χιλ στο δρόμο Κορίνθου – Άργους με κατεύθυνση προς Άργος, αμέσως μετά  τις 2ες  γραμμές του τρένου , στρίψτε αριστερά στο δρόμο προς Κλένια παράλληλα στις γραμμές. Στα 1,6 χλμ βρίσκεται η αφετηρία της Ε.Δ.

Τερματισμός: Από την Κόρινθο ακλουθείτε τον Δρόμο Κορίνθου- Άργους και φτάνετε στο Χιλιομόδι , στην πλατεία που συναντάτε κάνετε αριστερά για Κλενια. Στα 3,1χιλ βρίσκεστε στην Πλατεία του χωρίου , ακολουθητε τον δρόμο αριστερά για Αγιονόρι Στεφάνι ( Πινακίδα Αστεροσκοπείο Στεφανίου)  .Στα 5,3χιλ δεξιά για Στεφάνι 3,3 χλμ μετά την εκκλησία του Στεφανίου, όπου χωματόδρομος  δεξιά βρίσκεται ο τερματισμός της Ε.Δ.

 

ΕΔ 2,4,6 Χιλιομόδι  – 11.60 χλμ.

 

 

 Περιγραφή: Στενή γενικά σαν διαδρομή, γρήγορη στην αρχή μέσα στο δάσος, γίνεται τεχνική με “πονηρά” σημεία για τα υπόλοιπα χιλιόμετρα όπου και θα κάνει διαφορές.

Αφετηρία:

Στην ΠΕΟ Κορίνθου  Άργους, περνάμε την έξοδο του χωριού Σολωμός και κατευθυνόμαστε προς Χιλιομόδι. Μετά από 5,60 χλμ, αριστερά στην Ταβέρνα – Βαρέλα Κυν.Συλλόγου,απέναντι από διασταύρωση Μαψού.

Τερματισμός: Μετά τον Σολομό αριστερά προς Αθίκια στα 2,30χλμ (Διασταύρωση Αλαμάνου) δεξιά στο χωματόδρομο είναι το Stop.