Ράλλυ Καίτη Κυρίτση : Πανηγυρική εκκίνηση

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του Σαββάτου  για το  Ράλλυ Καίτη Κυρίτση με την πανηγυρική εκκίνηση που έγινε στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου.

Την ράμπα εκκίνησης  του αγώνα πέρασαν  τελικά 40 πληρώματα, που παρουσιάστηκαν στους φίλους του αυτοκίνητου που βρέθηκαν στην όμορφη εκδήλωση, την σημαία της εκκίνησης έδωσαν ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός , ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Παρτσινέβελος, ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ Δημήτρης Μιχελακακης, ο χορηγός του αγώνα , Κώστας Σωτηρόπουλος και τα στελέχη των 2 σωματείων  που διοργανώνουν τον αγώνα  Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου & Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας.

Οι συμμετέχοντες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την ποιότητα και την κατάσταση των ειδικών διαδρόμων και έτοιμοι να χαρίσουν άφθονο θέαμα σε όσους επιλέξουν να βρεθούν στις ειδικές διαδρομές Κλένια και Χιλιομόδι.

Αύριο  το πρωί το 1ο αυτοκίνητο θα ξεκινήσει από το Service Park, που θα είναι στο Korinthian Palace Catering, στις 9.30 για την Ε.Δ Κλένια, και αφού διανύσουν  71,04 χλμ για το πρωτάθλημα (3Χ2 Ε.Δ) και 47,66χιλ για το Κύπελλο θα τερματίσουν στις 16:13 στην Κόρινθο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΩΡΑΙΡΙΟ

Χορηγοί του αγώνα είναι η εταιρία ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά και η εταιρία ASCENERGY που δραστηριοποιείται στο χώρο των καυσίμων.

Την οργάνωση υποστηρίζουν η Ηatcar Service A.E, το Korinthian Palace Catering, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και η Λαρσινός ΑΕ.

Για την επικοινωνία φροντίζουν η ΕΡΤ & ΕΡΑsport το Περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ, τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα Super & Ηλέκτρα, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί BrakeFm, JustFm & EcoRadio, η εφημερίδα Κορινθιακή και οι ενημερωτικές ιστοσελίδες Protinews,KorinthosNews, KorinthosTV, Streetlife, Sfedona, MoriasNews, PeloponnisosNews & Klife.

Για περισσότερη ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.rallykorinthou.gr

Φωτογραφιές www.korinthosnews.gr & Γιώργος Γαιτάνης